Ndermarrja NURA Presheve

Programi i prodhimit në fabrikën tonë bazohet në kërkesat për prodhime bashkëkohore, me kualitet të lartë dhe me një dizajn modern. Oferta e pasur me kuzhina, dyer druri, dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini, pallakara si dhe prodhime tjera është në varësi të kërkesave dhe satisfakcionit të konsumatorëve. Ndërrmarrja jonë njihet për kualitet të një shkalle të rrallë, gjë që e ka dëshmuar për vite me rradhë me eksportin që bëjme edhe jashtë vendit , për ne Evropë.Objektivi ynë është që të ju ofrojm klienteve tanë korrektesi dhe cilesi te lart të mallrave , prodhimeve dhe sherbimeve . Realizimi i kerkesave dhe arritja e suksesit jan te garantuara fale teknologjis se lart me te cilen punojm.

Rreth Nesh

Historiku i Ndërmarrjes Tregtare Prodhuese për përpunimin e drurit, aluminit e plastikës "Nura" në Preshevë Ndërmarrja NTP "Nura" veprimtarinë e vet e nis në territorin e Kosovës..

Lexo me shume →
Copyright © 2014 Nura | Designed & Powered by ClickSTUDIO